12 אבקות חלבון מומלצות 2021

אבקת חלבון מומלצת

חלבון הוא תוסף תזונה פופולרי המשמש למגוון סיבות, כולל קידום רווח שרירים ומתן מקור מהיר של חלבון על הדרך.

ישנם שלושה סוגים עיקריים של חלבון מי גבינה המשמש לייצור תוספי אבקת חלבון:

  • תרכיז חלבון מי גבינה: מכיל 25-89% חלבון
  • איזולט של חלבון מי גבינה: מכיל יותר מ-90% חלבון והוא נמוך יותר בפחמימות, שומן ולקטוז מאשר תרכיז חלבון מי גבינה
  • חלבון מי גבינה הידרוליזאט: מתפרק כדי להאיץ את קצב העיכול והספיגה

שפע של תוספי חלבון זמינים לרכישה בחנויות מכולת ומומחיות, כמו גם באינטרנט. עם זאת, כמה אבקות חלבון גבוהות יותר באיכות מאחרים, מה שהופך אותם בחירה טובה יותר.

בנוסף, אנשים מסוימים עשויים לבחור תוסף המבוסס על איזה סוג של חלבון מי גבינה הוא מכיל.

תוספי חלבון מי גבינה ברשימה זו מכילים מרכיבים מינימליים ונבדקים לאיכות וטוהר.

הנה 12 אבקות חלבון המומלצות לשנת 2021.

  • חלבון מי גבינה הטוב ביותר: Legion Whey+ Protein

הבחירה המובילה שלנו מכילה מרכיבים יעילים שמקורם בשקיפות, נקייה מחומרי מילוי שעלולים להזיק ומספקת טעם.

Legion Whey מכיל אפס חומרי טעם וממתיקים מלאכותיים, נטול גנטית ולקטוז, ומשתמש מי גבינה ממקור שניתן לעקוב אחריו. זה גם גבוה יותר בסידן וברזל בהשוואה לאבקות איזולט חלבון אחרים. אנחנו אוהבים את זה לגיון מי גבינה + מתערבב היטב במים וחלב. הוא מגיע בטעמים שונים: קרמל מלוח, קפוצ'ינו מוקה, דגני קינמון ושוקולד מנטה, בנוסף לווריאציות הרגילות של שוקולד וניל שתראו לעתים קרובות מהיצרנים. עם זאת, אם אתה רוצה להימנע מסויה או maltodextrin, ואז לחפש במקום אחר; אבקת חלבון זו מכילה את שני המרכיבים האלה.

הטוב

  • חלבון מי גבינה טבעי מבלי להקריב טעם או מגוון טעמים.
  • כמויות גבוהות יותר של ויטמינים ומינרלים חיוניים, כגון ברזל וסידן.
  • אבקת חלבון מתערבבת בקלות.

הרע

  • זהו תוסף נפוץ בחלבוני מי גבינה רבים המסייעים בטעם, ומי גבינה+ של Legion מכילים כמה.לא מתאים לאנשים שרוצים להימנע ממלטודקסטרין בכל מחיר.
  • Legion Whey+ מכיל כמות זעירה של לציטין סויה כדי לעזור לערבוב. אם אתה נמנע מסויה, ייתכן שתרצה לחפש במקום אחר.

  • Optimum Nutrition Gold Standard Whey

אבקת החלבון הפופולרית ביותר בשוק ראויה למקום הראשון שלה. Optimum Nutrition בא במגוון עצום של טעמים – יותר מ8 סוגים של שוקולד לבד – זה במחיר סביר, נמוך בפחמימות ושומן, והוא מקבל תוצאות נהדרות מבודקי צד שלישי עבור טוהר.

הטוב

  • Gold Standard מגיע במגוון עצום של טעמים כדי לְרַצוֹת כל ספורטאי, כולל כמה גרסאות בטעם טבעי.
  • שגרת התזונה האופטימלית מקבלת ציונים גבוהים לאיכות, טוהר ודיוק תוויות מחברת הבדיקות של צד שלישי Labdoor.
  • המוצר הוסיף אמינוגן®, תערובת של אנזימים שעשויים לעזור להגדיל את כמות החלבון שאתם סופגים מהמוצר.

הרע

  • Gold Standard מכיל לציטין סויה, וזה נהדר לשיפור יכולת הערבוב, אבל לא טוב לצרכנים שנמנעים סויה.
  • המוצר מכיל בדרך כלל ממתיק מלאכותי.

תופעות לוואי של אבקת חלבון מי גבינה


חלבון קזאין הטוב ביותר: Optimum Nutrition Gold Standard Casein

הקזאין המפורסם ביותר בעולם, עבור קטגוריה זו היינו צריכים תוסף שהיה לו הרבה חלבון לכל קלוריות, טעם טוב, ובמחיר סביר.

Optimum Nutrition Gold Standard Casein הוא קזאין בדירוג העליון מסיבות רבות. תיקו גדול הוא העובדה שיש לו מגוון רחב יותר של טעמים זמינים מאשר כל קזאין אחר שראינו בשוק. הוא גם עשיר מאוד בסידן – 50 אחוז מהצריכה המומלצת לסקופ – אבל מה שבאמת מעלה אותו הוא הכללת אנזימי עיכול, מה שעשוי לשפר את המהירות שבה החלבון נספג.

הטוב

  • כל מי שיש לו אינטרס למקסם את הספיגה; קזאין תקן זהב מכיל אמינוגן®, תערובת של אנזימי עיכול כי כמה מחקרים מראים עשוי לשפר את קצב הספיגה של החלבון.
  • אנשים המחפשים מגוון רחב של טעמים; Optimum Nutrition מספקת יותר טעמים לקיזאין שלהם מכל המתחרים שלהם שראינו.
  • אנשים מחפשים קזאין דל כולסטרול ועשיר בסידן.

הרע

  • המרכיבים כוללים טעמים מלאכותיים ממתיקים מלאכותיים, אשר חלקם מנסים להימנע.
  • לציטין סויה הוא ברשימת המרכיבים, אשר משפר את הערבוב ואת המרקם, אבל מתאים לכל איש.

  • חלבון מי גבינה הידרוליזה הטובה ביותר: Dymatize ISO 100

כשזה מגיע לזה, רוב החלבונים יציעו כמעט את אותם יתרונות בניית שרירים. עם זאת, המחיר הוא גורם משמעותי עבור אנשים רבים, ואנחנו חושבים כי Dymatize מציעה את אחד החלבונים הידרוליזה באיכות הטובה ביותר במחיר תחרותי.

למה דימטיז? מלבד העובדה שיש לזה טעם נהדר במים – יש כאלה שחושבים שהוא מתוק מדי – המרכיב הראשון במוצר הוא חלבון מי גבינה שעבר הידרוליזה. אנו צוללים עמוק יותר לתוך המדע בהמשך מאמר זה, אבל בקיצור חלבון מי גבינה הידרוליזה סופג מהר יותר מאשר צורות אחרות. זה בגלל שאנזימים מפרקים אותו חלקית.

הטוב

  • אנשים שאוהבים לערבב מי גבינה עם מים; לשייקים האלה יש טעם נהדר בעצמם.
  • דיאטנים דל שומן; אין שומן בכלל (או אולי 0.5 גרם) ברוב הטעמים.

הרע

  • אנשים שמחפשים את כל חלבון מי גבינה שלהם להיות הידרוליזה; אמנם זה המרכיב הראשון, יש גם כמה isolate רגיל כאן.
  • המוצר הוא באמת די מתוק.

  • אבקת חלבון הכי ממולצת לטבעונים: Performance Lab Protein

חלבון מי גבינה הוא הסטנדרט בתעשייה לתוספי חלבון, אבל זה לא קל על הבטן של כל ספורטאי. כמו כן, מי גבינה אינם ידידותיים לטבעונים. אחרים עשויים לרצות להימנע מי גבינה עקב קלקול פוטנציאלי (אם כי זה נדיר אם תנאי האחסון הנכונים מתקיימים) או ריחות / טעים לא מושכים.

Performance Lab Protein גיבשה תוסף חלבון באמצעות Oryzatein®, חלבון אורז חום רשום כפטנט ש(על פי המחקר והממצאים שלהם) סופג כמו גם מי גבינה. (לדברי החברה, תכולת הלוצין של המוצר שלהם עשויה למעשה לספוג עד 30% מהר יותר מזה שנמצא בחלבון מי גבינה.) ובעוד חלק מהמשתמשים אינם בקטע של מרקם וטעם של חלופות חלבון טבעוני, Performance Lab עשתה עבודה טובה על חוויית המשתמש כאן: הטעם מורכב, עשוי קקאו אורגני, שעועית וניל, קינמון, שורש יאקון, פרי הנזיר וסטיביה.

הטוב

  • לקוחות שרוצים אלטרנטיבה טבעונית לחלבון מי גבינה.
  • אנשים שרוצים לנסות משהו קצת שונה מהרגיל.
  • ספורטאים שחווים אי נוחות במערכת העיכול עם תוספי חלבון מסורתיים.
  • אנשים שרוצים פרוביוטיקה נוספת.

הרע

  • Performance Lab Protein מגיע רק באפשרות טעם אחת. אם אתה רוצה מגוון יותר, זה יכול להיות הכי טוב לחפש במקום אחר.
  • זהו תוסף דל קלוריות יחסית, ב 100 קלוריות עבור 20 גרם של חלבון. אם אתה מחפש בניית שריר, ייתכן שתרצה משהו עם יותר macronutrients.

אבקת החלבון הטבעונית הטובה ביותר לנוגדי חמצון: Vega One Organic

נוגדי חמצון יכולים לעזור להילחם בדלקת ולהגן מפני רדיקלים חופשיים. אם אתה מודאג לגבי אחד מהדברים האלה, אז אתה רוצה חלבון טבעוני ארוז עם חומרים מזינים וויטמינים נוגדי חמצון.

Vega One Organic הוא תחנת כוח תזונתיים מוחלטת. יש לו 18 ויטמינים ומינרלים, תשעה מהם מציעים מחצית או יותר מהצריכה המומלצת היומית שלך. בכל הנוגע לנוגדי חמצון, הוא מציע ויטמינים A, C ו- D, המסייעים להגביר את המערכת החיסונית שלך כדי לסייע בהגנה מפני מחלות ולהדוף דלקת. כמו כן, הוא מתגאה במינון חסון של פרוביוטיקה לבריאות המעיים אופטימלית יותר. דבר אחד שיש לציין, זה משווק כנוסחה "All-in-One". אמנם הוא מציע 20 גרם של חלבון, יש לו גם חמישה גרם של שומן ו 10 גרם של פחמימות ב 150 קלוריות למנה.

הטוב

  •  אנשים שמתמקדים יתר על המידה בצריכת ויטמין וחומרים מזינים הכוללת. זוהי ללא ספק הנוסחה החזקה ביותר של ויטמין ומינרלים ברשימה.
  • אלה שרוצים יותר פרוביוטיקה. אנשים שאוהבים אפשרויות טעם. וגה מציעה שבעה טעמים שונים – פירות יער, נענע שוקולד, רגיל, שקדי קוקוס, מוקה, שוקולד וניל צרפתי.

הרע

  • ספורטאים שרוצים פחות שומן ופחמימות. נוסחה זו דומה לשייק תחליף ארוחה בהשוואה לאבקות חלבון אחרות ברשימה זו.
  • קונה נמוך בתקציב. זוהי האפשרות היקרה ביותר ברשימה זו.

אבקת חלבון הסויה הטובה ביותר: Naturade Total Soy Weight Loss Shake

זוהי אבקת חלבון שהיא גם תחליף לארוחה: שתי כפות מדידה מספקות 130 קלוריות עם 13 גרם חלבון, 17 גרם פחמימות, 3 גרם שומן, ללא כולסטרול, ואולי הכי חשוב, שליש מהצריכה היומית של כשני תריסר ויטמינים ומינרלים.

הטוב

  • מוצר זה זמין בטעמים שוקולד וניל.
  • הסויה של נטורדה אינה מהודקת גנטית וגם השייק נטול גלוטן.
  • זה מאוד עשיר, המכיל כ -35 אחוז מהצריכה היומית של עשרות ויטמינים ומינרלים.

הרע

  • עם שמונה גרם למנה, זה לא יכול להיות אידיאלי עבור אנשים מנסים להגביל את צריכת הסוכר.
  • המוצר מכיל חומרי טעם וממתיקים מלאכותיים.
  • כל החלבון מגיע סויה, אבל התווית קובעת כי הוא מכיל מרכיבים שמקורם חלב – אז זה לא טבעוני.

  • מי גבינה הטובים ביותר לעלייה במשקל: Promix 

אם אתה רוצה מי גבינה עם עוד כמה קלוריות ויותר אנרגיה, אבל אתה לא מעוניין לקבל מרוויח מסה ייעודי לחלוטין, אז ללכת עם הבחירה הזאת.

Promix מכיל מי גבינה טבעיים המספקים 155 קלוריות בכף מדידה: 25 גרם חלבון, שמונה גרם פחמימות, גרם אחד של סיבים ושני גרם וחצי של שומן. (שים לב נתונים אלה משתנות בהתאם לטעם שתבחר).) Promix מי גבינה מגיע מפרות שניזונו מעשב, וזה באמת חשוב לאנשים רבים כפי שהוא טוב יותר לסביבה והוא קצת יותר גבוה בחומצות שומן בריא. שימו לב שלמרות שסוכר קוקוס נשמע בריא, הוא למעשה זהה לסוכר רגיל, מה שאומר שאתם צריכים להתרחק אם אתם בדיאטה דלת פחמימות. כמו כן, זה יקר.

הטוב

  • אנשים שרוצים חלבון טבעי; הוא ניזון מעשב ונטול מרכיבים מלאכותיים.
  • אנשים שרוצים כמה קלוריות נוספות עם חלבון מי גבינה שלהם.

הרע

  • כל מי שרוצה להימנע מתוספת סוכר. סוכר קוקוס הוא קצת יותר גבוה בחומרים נוגדי חמצון מאשר סוכר קנים, אבל אין הבדל מעשי אמיתי.
  • אלה בדיאטות דלות פחמימות.
  • זה יקר יותר ממי גבינה קונבנציונליים.

  • מי גבינה הטובים ביותר לירידה במשקל: FitMiss Delight

חלבון מלא, אבל מה אם היה בו אפילו יותר כדי לעזור לרסן את התיאבון שלך? מוצר זה נשמע קצת דמיוני, אבל יכולנו לראות שזה היה שונה כשניסינו את זה.

בגלל פרופיל המרכיב שלה, FitMiss Delight היה החלבון האהוב עלינו לירידה במשקל. זה נמוך מאוד קלוריות, מציע רק 90 קלוריות, 20 גרם של חלבון, אחד וחצי גרם של שומן, ושלושה גרם של פחמימות. חלבון זה עשוי להיות נמוך יותר ממה שאתה רוצה, עם זאת. הוא מכיל גם מנה נכבדה של אבקת ירקות עבור נוגדי חמצון נוספים. ובכל זאת, המרכיב המרשים ביותר הוא SolaThin™, חלבון עשוי מתפוחי אדמה הראו כדי לעזור להגביר את השובע. אפשרויות הטעם מוגבלות, ואבקה זו מכילה כמות נמוכה של מיקרו-נוטריאנטים וכמות גבוהה יותר של ממתיקים מלאכותיים.

הטוב

  • לאנשים שנאבקים ברעב. תמצית תפוחי האדמה באמת מייצרת יותר שובע מאשר אבקות חלבון אחרות עם יותר קלוריות.
  • למי שרוצה כמה שפחות קלוריות. נדיר לראות אבקת חלבון מתחת ל-100 למנה.
  • כל מי שאוהב את הרעיון של אבקות ירוקות. מוצר זה מיוצר עם תערובת של אבקת ברוקולי, עשב שעורה, ארטישוק ועוד פירות וירקות כדי לסייע בשיפור הפרופיל נוגד החמצון.

הרע

  • אלה שאוהבים וניל. ל-FitMiss יש רק טעם של וניל צ'אי.
  • אנשים נמנעים ממתיקים כמו סויה או מלאכותיים.
  • אל תצפו ויטמינים ומינרלים רבים כי יש אבקת ירקות; יש המון B12 אבל מעט מאוד מרכיבים תזונתיים אחרים.

  • אבקת חלבון אפס פחמימות הטובה ביותר: Isopure Zero Carb

Isopure מובילה את המכירות של המדינה לאבקת חלבון אפס פחמימות. כמובן, העובדה שיש לו אפס פחמימות עבור כל 25 גרם של חלבון עושה את זה מתמודד קל על המקום, אבל Isopure גם לוקחת את המקום הראשון כי יוצאת דופן של הוספת כ 20 אחוז מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרלים בכל כף מדידה.

הטוב

  • Isopure Zero Carb זמין בתשעה טעמים שונים.
  • יש אפס גרם של פחמימות במוצר.
  • כף מדידה אחת מכילה 20 אחוז מה-RDI.

הרע

  • Isopure Zero Carb לא מייצרת טעם שוקולד עם אפס פחמימות.
  • המוצר מכיל ממתיקים סויה מלאכותיים, אשר לא מתאים לכולם.
  • מכיל סויה, ביצים, חיטה, בוטנים ואגוזים.

  • חלבון מי גבינה הטוב ביותר לעיכול: Cellucor Cor-Performance

חלבון לא מתאים לקיבה של כולם. עבור אלה עם בעיות עיכול, חלבון שיש לו אנזימי עיכול עשוי להיות מה שאתה צריך.

Cellucor Cor-Performance מכיל שלושה אנזימי עיכול, שעשויים לסייע בשיפור הספיגה, והוא  גם נטול סויה. זה גם מתערבב היטב וטעמו נהדר עם מים. עם זאת, חלבון זה מכיל ממתיקים מלאכותיים, אשר לא יכול לתאם לכולם, והוא גם מכיל המעבד ביצים, חיטה, סויה. אם יש לך אלרגיות חמורות, ייתכן שתרצה להימנע מבחירה זו.

הטוב

  • בחורים שרוצים להגביל את הסויה. אין לציטין סויה במוצר זה, אשר נפוץ מאוד בתעשייה.
  • אלה שמשוכנעים כי מי גבינה הוא טוב יותר עם אנזימי העיכול כדי לעזור עם ספיגה.

הרע

  • לא מתאים לאנשים נמנעים ממתיק מלאכותי.
  • הוא מיוצר עם ציוד המעבד ביצים, חיטה, סויה, כך שאם יש לך אלרגיות רגישות באמת, זה לא יכול להיות אידיאלי.

  • חלבון מי גבינה הטוב ביותר לנשים: PrettyFit 

באופן כלל נשים נוטות לרצות אבקת חלבון דלה בקלוריות, שומן ופחמימות. אז מה לוקח את המקום הראשון?

חלבון PrettyFit הוא איזולט מי גבינה מעולה המכיל מינימום פחמימות ושומן למנה. זה עושה את זה סופר נמוך קלוריות. אין בו סויה – שעשויה להיות שימושית לנשים המודאגות מצריכת פיטואסטרוגנים – וחלבון מי גבינה זה נקי מטעמים מלאכותיים, צבעים וממתיקים. למרות שהוא נטול לקטוז, הוא מכיל חמישה אנזימי עיכול כדי למזער את בעיות הקיבה באופן פוטנציאלי. ייתכן שתרצה גם לערבב את זה בחלב כפי שהוא לא טעם נהדר עם רק מים.

הטוב

  • נשים שרוצות הפחית את הסויה בתדיאטות שלהן.
  • מכיל חמישה אנזימים, הרבה יותר ממה שאתה רואה בדרך כלל.
  • עבור אנשים שרוצים חלבון עם כמות פחמימות ושומן נמוכה ככל האפשר; כל כף מדידה היא 100 קלוריות עם פחות מגרם של שומן ופחמימות.

הרע

  • אלה המעדיפים לערבב אבקת החלבון שלהם במים.

מהם סוגים שונים של אבקות חלבון?

אבקות חלבון יכולות להגיע ממקורות מן החי או מהצמח, אך שני הסוגים מכילים לפחות אחת משלוש קטגוריות החלבון הבאות – ולעתים קרובות, כל השלושה.

תרכיזי חלבונים: התרכיזים מכילים 60-80 אחוז חלבון. שאר התרכיז עשוי שומנים ופחמימות. זהו סוג החלבון הנפוץ והקל ביותר לייצור.

איזולטים של חלבונים: איזולט הוא סוג של חלבון מסונן מאוד המכיל 90-95 אחוז חלבון טהור שהופשט משומנים, פחמימות, ובמקרה של איזולט מי גבינה, כמעט כל עקבות של לקטוז. עבור אלה המחפשים חלבון רזה וטהור במיוחד, איזולט הוא לעתים הדרך ללכת.

הידרוליסטים של חלבונים: כדי ליצור הידרולזאט חלבונים, היצרנים מתפרקים חלקית או "מעכלים מראש" כדי להקל על העיכול והספיגה.

בנוסף לקטגוריות אלה, תראה חלבונים ממקורות רבים, כולל:

חלבון מי גבינה: החלבון הפופולרי ביותר בשוק, מי גבינה הוא חלבון שלם, כלומר כל תשע חומצות האמינו הדרושות לסינתזת חלבונים נמצאות. שלוש חומצות האמינו מסועפות השרשרת – לאוצין, איזולאוצין ולין – נמצאות בריכוזים גבוהים בחלבון מי גבינה. חלבון מי גבינה הוא חלבון סופג במהירות וניתן לעכל אותו תוך 20 דקות בלבד עבור הידרוליזטים של חלבון מי גבינה. זה הופך אותו לאידיאלי להתאוששות לאחר אימון.

קזאין: קזאין, כמו חלבון מי גבינה, הוא חלבון שנמצא בחלב. חלבון קזאין לוקח זמן רב יותר לעיכול מאשר אבקת חלבון מי גבינה, מה שהופך אותו בחירה מצוינת עבור החלפת ארוחה, בין הארוחות, או לפני השינה.

חלבון חלב: תרכיזי חלבון חלב ומבודדים מכילים חלבון מי גבינה וקזאין, כך שיש להם תערובת של קצב ספיגה מהיר ואיטי יותר. אלה נפוצים במוצרים מוכנים לשתייה (RTD) ובתערובות אבקת חלבון.

חלבון על בסיס צמחי: לאנשים הרגישים למוצרי חלב או שמעדיפים חלבון על בסיס צמחי יש שפע של אפשרויות אבקת חלבון. אפונה, אורז, סויה וחלבון קנבוס נפוצים כולם. חלבונים צמחיים רבים ממקור יחיד אינם מספקים פרופיל חומצות אמינו מלא, ולכן מקורות שונים מעורבבים לעתים קרובות יחד.

ביצה: חלבון ביצה קל מאוד לגוף ויש לו שיעור ספיגה בין מי גבינה וקזאין. חלבון ביצה מתערבב בצורה חלקה וניתן לערבב עם סוגי חלבון אחרים. זו יכולה להיות בחירה טובה עבור לקוחות רגישים ללקטוז.


מה לדעת לפני שקונים אבקת חלבון

אבקת חלבון היא רק חלב מיובש עם כמה ממתיקים, אבל זה קל לקבל המום על ידי התהליך של קניית אבקת חלבון מי גבינה. הנה הדברים החשובים ביותר שיש לזכור.

תרכיז מי גבינה לא יכול להיות נהדר עבור אלה עם רגישויות לקטוז.
זוהי הצורה הזולה ביותר ויש לו הכי הרבה קלוריות, אבל תרכיז מי גבינה הוא לא רע: ההבדל הוא בדרך כלל שניים או שלושה גרם של חלבון בהשוואה לאיזולט. אבל ריכוז מכיל לקטוז. זה לא הרבה אבל לשקול לקנות מי גבינה הידרוליזה – וזה בדרך כלל קל יותר על הבטן – אם אתה באמת רגיש.

מי גבינה הידרוליזה כנראה לא שווה את המחיר

זוהי הצורה היקרה ביותר של מי גבינה, וכן, כמה מחקרים מצאו את זה שימושי עבור ספורטאים אשר מתאמנים פעמיים ביום צריך להתאושש ממש מהר. עם זאת, עבור האדם הממוצע, זה לא יעשה הבדל מעשי. אזהרה כאן היא כי מי גבינה הידרוליזה הוא כל כך שבור כי זה בדרך כלל מי גבינה של בחירה עבור אנשים עם אלרגיות לחלב. (8) (אם יש לך אלרגיה לחלב או אלרגיה כלשהי למזון לצורך העניין, התייעץ עם הרופא שלך לפני נטילת אבקת חלבון.) החסרונות של מי גבינה הידרוליזה – אחד מהם הוא שזה יקר יותר וטעמו גרוע יותר – כנראה לא שווים את זה לרוב האנשים.

אל תדאג לגבי לציטין סויה

הרוב המכריע של אבקות חלבון מכילים קורטוב של לציטין סויה כי זה עוזר לשפר את יכולת הערבוב. כפי שצוין בסעיף הקודם, אין ראיות משביעות מצאו כי כמות זעירה של אסטרוגן צמחי יש לו השפעה כלשהי על הורמונים אנושיים. (ושימו לב שאם אתם מעדיפים להימנע מאסטרוגן צמחי, תצטרכו גם לגזור קפה, שיבולת שועל, תפוחים והרבה מזונות אחרים.)

לא צריך לקחת חלבון לפני, במהלך או אחרי אימון

ישנם מיתוסים רבים שהונצחו על ידי מגזינים פיתוח גוף 1990 – אחד מהם הוא שאתה צריך לקחת חלבון מספר דקות לאחר האימון שלך כדי להאכיל את השרירים הרעבים שלך. אמנם זה לא יכול להיות רעיון רע עבור מתחרה אולימפיה שכבר יש לו את כל הקלוריות שלהם, פקודות מאקרו, מיקרוס, שינה, רמות ההורמונים, וכל דבר אחר חייג, זה לא משנה עבור האדם הממוצע. סך הקלוריות והמאקרונוטריאנטים שלך קובעים אם אתה צובר שרירים ומאבד שומן, לא כשאתה אוכל.


שאלות נפוצות

מהי אבקת חלבון מי גבינה?

ישנם שני סוגים של חלבון בחלב: מי גבינה וקזאין. השניים מופרדים בתהליך ייצור הגבינות, ובעוד מי גבינה נחשבו בעבר למשהו של תוצר לוואי של פסולת, זה חלבון באיכות גבוהה מאוד שניתן לעבד לאבקה. בדרך כלל, טעמים מתווספים כדי להפוך את דרך נוחה וזולה יחסית לצרוך חלבון.

מהו רכז מי גבינה?

תרכיז מי גבינה הוא הצורה הבסיסית, הלא מעובדת והזולה ביותר של אבקת חלבון מי גבינה. הוא מכיל גם את רוב הפחמימות (כולל סוכר, לקטוז) ושומן. זה בכל זאת נמוך יחסית בפחמימות ושומן.

מה ההבדל בין תרכיז מי גבינה לעומת איזולט?

תרכיז מי גבינה הוא הסוג הכי פחות מעובד של אבקת חלבון מי גבינה, כך שיש לו הכי הרבה פחמימות ושומן. (כשלושה גרם כל אחד לכל 20-25 גרם חלבון.) איזולט מי גבינה מעובד עוד יותר באופן שמפחית את רוב הפחמימות והשומן. חלק איזולטים של מי גבינה אינם מכילים פחמימות או שומן כלשהו. זה עושה את זה יותר מתאים לדיאטות להגביל באופן חמור פחמימות ו / או שומן.


כיצד אנו בוחרים את אבקות החלבון הטובות ביותר

צוות עורכי הכושר, הספורטאים ויועצי התזונה שלנו עזרו לבחור את המועמדים לאבקות החלבון הטובות ביותר לכל מטרה בהתבסס על איכות תזונתית, טעם, ערך ומשוב מלקוחות.

כדי לבחור את הבחירות המובילות שלנו, לקחנו את זה צעד אחד קדימה והשתמשנו בקריטריונים הבאים:

  • דירוגי לקוחות וביקורות: לכל חלבון ברשימה זו יש אלפי ביקורות נלהבות ודירוגים מובילים המגבים אותו.
  • נוסחה: בטח, כמות החלבון במנה של האבקה חשובה. אבל חשוב יותר הוא איך זה מיוצר, פרופיל macronutrient, ואת הרקורד של היצרן. חשוב לסמוך על החלבון שלכם!
  • טעם: אם חלבון לא טעים, אתה כנראה לא הולך להישאר עם זה בלי קשר כמה "טוב בשבילך" זה יכול להיות. החיים קצרים מדי כדי לשתות חלבון טעים או גירי.
  • ערך: החלבון במחיר הנמוך ביותר הוא לא תמיד התמורה הטובה ביותר! כל החלבונים הטובים ביותר שלנו גורמים במחיר למנה.

עצות 

  • אין להכחיש כי מי גבינה מתערבב בקלות רבה יותר כאשר הוא מכיל לציטין, סוג של שומן שמקורו בדרך כלל סויה. אם אתה לא רוצה לצרוך סויה, לחפש לציטין חמניות במקום.
  • בעת חישוב העלות של אבקת חלבון, לקחת את העלות של אמבטיה, לחלק אותו על ידי מספר מנות באמבטיה, ואז לחלק את זה על ידי גרם של חלבון למנה. זו העלות לגרם חלבון, מספר הרבה יותר שימושי מהעלות של אמבטיה או כף מדידה.
  • הרבה אנשים יגידו לך מי גבינה שניזונו מעשב הוא בריא יותר, אבל היתרונות של חלב שניזון מעשב באמת רק להרחיב את חומצות שומן בריא. מכיוון שרוב השומן מוסר ממי גבינה, היתרון העיקרי של מי גבינה שניזונו מעשב הוא באמת שבעלי החיים כנראה בילו יותר זמן בחוץ.
  • אנזימי עיכול כמו פרוטאז או אמינוגן® מתווספים לעתים קרובות אבקות חלבון, כמו ראיות מוגבלות עולה כי הם עשויים לעזור להגביר את ספיגת החלבון להקל על ריפוי שרירים לאחר האימון. (3) (4)

מילה אחרונה

בסופו של יום, כל אבקת חלבון מי גבינה תיתן בערך 20 עד 25 גרם חלבון באיכות גבוהה ופחות מ -5 גרם שומן או פחמימות. אלא אם כן אתם ספורטאים ברמה גבוהה או שיש לכם בעיות עיכול, ההבדל בין צורות מי גבינה שונות הוא לא כל כך חשוב – בחרו מותג שלדעתכם יהיה טעים ואין בו מרכיבים שאתם מתנגדים להם ותיהנו מדרך נוחה וטעימה לעמוד בדרישות החלבון שלכם.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *