Last Updated on מאי 16, 2022 by admin
חלבון הוא דרישה יומיומית לגוף, אבל אנשים עם אורחות חיים שונה דורשים חלבון למטרות שונות. חלקם זקוקים לחלבון נוסף כדי לבנות מסת שריר, בעוד שחלקם ייקחו חלבון רק כדי למלא את הדרישות התזונתיים שלהם. יש כל כך הרבה מותגים שמוכרים סוגים שונים של אבקת חלבון, וזה יכול להיות די מבלבל. כל סוג של אבקת חלבון יש בו מרכיבים שונים, הרכבים יכולים להשפיע עליך בצורה שונה. אתה לא יכול לדעת איזו אבקת חלבון היא הטובה ביותר עבורך ובסופו של דבר לבחור את אחד הלא נכון!
אנחנו כאן כדי לעזור לך לקבל החלטה מושכלת על איזו אבקת חלבון לבחור. בואו נשים קץ לבלבול שלכם ונדע יותר כדי שתוכלו למקסם את המסע הבריאותי שלכם.
1. חלבון מי גבינה
היא מסייעת באימוני שרירים, בניית כוח ותרגילי סיבולת.
מי גבינה היא אחת הצורות הטהורות ביותר של חלבון וגם לעיכול בקלות. הדבר היחיד שיש לציין כאן הוא שיש לו תוכן לקטוז, אשר לא יכול להתאים לאנשים עם אלרגיות.
מי צריך לקחת חלבון מי גבינה:
-ספורטאים שנמצאים באימונים קפדניים.
-אנשים שרוצים לגדל שרירים.
-אנשים שרוצים לחזק את השרירים שלהם ולעשות אימוני שרירים.
רכיבים עיקריים: מי גבינה מבודדים/מרוכזים, חומצות אמינו, פחמימות.
כיצד להשתמש אבקת חלבון מי גבינה: מומלץ לקחת 1-2 כפות של חלבון מי גבינה לאחר האימון. הדרך הטובה ביותר היא להוסיף כמה כפות חלבון מי גבינה ולנער אותו עם חלב שקדים קר ומים צוננים.
גם לקרוא:
2. חלבון סויה
מי צריך לקחת חלבון סויה:
-אנשים שרוצים להגדיל את מסת השריר.
-אנשים עם בעיות הקשורות ללב.
מרכיבים עיקריים: קמח סויה, מתרכז ומבודד.
כיצד להשתמש אבקת חלבון סויה: אבקת חלבון סויה הטעם הטוב ביותר כאשר מעורבב עם מיץ פירות טריים עם חתיכות פירות טריים. פשוט תמזג הכל, ויש לך משקה בריאות מספק.
גם לקרוא: האם תוספי חלבון סויה יכולים לעשות את ההבדל?
3. חלבון אפונה
מי צריך לקחת חלבון אפונה:
-טבעונים וצמחונים.
-אידיאלי לנשים לפני ואחרי גיל המעבר.
-אנשים שאינם סובלניים ללקטוז.
רכיבים עיקריים: איזולט של חלבון אפונה, חומצות אמינו, פולסים וקטניות.
כיצד להשתמש אבקת חלבון אפונה: אנשים בדרך כלל מעדיפים להוסיף אבקת חלבון אפונה לשייק שלהם, אבל זה גם יש לו טעם נהדר כאשר מעורבב לתוך שיבולת שועל.
4. חלבון קזאין
מי צריך לקחת חלבון קזאין:
-אנשים שמחפשים צמיחת שרירים.
-אנשים מנסים להפחית או לנהל משקל.
מרכיבים עיקריים: תרכיז חלבון קזאין, חומצות אמינו מסועפות שרשרת.
כיצד להשתמש אבקת חלבון קזאין: זה סופר קל לשימוש! כל מה שאתה צריך לעשות הוא לקחת 1-2 כפות מדידה של אבקת חלבון קזאין בשייקר ומערבבים עם מים וקוביות קרח.
5. חלבון ביצה
מי צריך לקחת חלבון לבן ביצה:
-אלה שמכוונים לירידה במשקל.
-ספורטאים בדיאטה קפדנית שצריכים לשמור על קלוריות.
מרכיבים עיקריים: איזולט חלבון לבן ביצה, נתרן, סיבים.
כיצד להשתמש באבקת חלבון לבן ביצה: חלבון לבן ביצה יכול להיות קצת קשה לערבב, ולכן מומלץ להשתמש בחלקים שווים של מי גבינה וחלבון לבן ביצה כדי להפוך שייק חלבון באמצעות מים.
6. אבקת חלבון המפ
מי צריך לקחת חלבון קנבוס:
-טבעונים וצמחונים.
-אנשים רגילים עם דרישות חלבון יומיות.
-טוב לחולי לב.
מרכיבים עיקריים: תרכיז חלבון המפ, חומצות שומן אומגה 3.
כיצד להשתמש אבקת חלבון קנבוס: לקבלת התוצאות הטובות ביותר צריכת חלבון יומית מוגברת, מומלץ לערבב חלבון המפ עם חלבון סויה או מי גבינה. ניתן לערבב שייק באמצעות חלב, בננה, אבקת חלבון המפ+מי גבינה וקוביות קרח.
7. אבקת חלבון שקדים
מי צריך לקחת חלבון שקדים:
-אידיאלי עבור אנשים עם סוכרת.
-אנשים שיש להם פעילות גופנית גבוהה.
-אנשים אלרגיים לגלוטן.
מרכיבים עיקריים: איזולט של חלבון שקדים, שומנים בריאים וסיבים תזונתיים.
כיצד להשתמש בחלבון שקדים: הדרך הטובה ביותר לצרוך אבקת חלבון זו היא לערבב שתי כפות מדידה שלה בשייק בננה וליהנות לפני או אחרי האימון!
8. אבקת חלבון על בסיס צמחי
מי צריך להיות חלבון על בסיס צמחי:
-אנשים שנמנעים מתוצרי לוואי של בעלי חיים.
-אלה שרוצים לרדת במשקל.
מרכיבים עיקריים: תרכיז חלבון על בסיס צמחי, דגנים, קטניות, אפונה, סויה וכו'.
כיצד להשתמש בחלבון על בסיס צמחי: מערבבים כף מדידה לתוך קערת שיבולת השועל האהובה עליכם ומוסיפים כמה פירות טריים מלמעלה!
9. חלבון אורז חום
מי צריך לקחת חלבון אורז חום:
-אנשים על דיאטה המבוססת על צמחים שרוצים לבנות שרירים.
-אנשים רגישים למחלבה.
-אנשים שמתאינים באופן קבוע כדי להשיג מטרות בריאותיות.
מרכיבים עיקריים: תרכיז חלבון אורז חום, חומצות אמינו מסועפות שרשרת, פחמימות וסיבים.
כיצד להשתמש בחלבון אורז חום: מוסיפים 1-2 כפות מדידה של אבקת חלבון אורז חום בחלב שקדים צונן ומנערים חזק. יש לצרוך לפחות 30 דקות לאחר אימון לקבלת התוצאות הטובות ביותר.
כמו כן, קרא: המדריך האולטימטיבי לאבקת חלבון אורז
מסקנה
מעל הם 9 הסוגים הטובים ביותר של אבקות חלבון, יחד עם מהי הדרך הטובה ביותר להשתמש בהם! אבקות חלבון שונות מועילות לסוגים שונים של אנשים. אם אתה אישה בהריון, אתה צריך להימנע משימוש אבקת חלבון כפי שהוא עלול להוביל כמה אלרגיות ורגישות.
חשוב לכלול אבקת חלבון בתספורתכם בין אם אתם רוצים לבנות שרירים או לא! זה מיתוס כי רק ספורטאים מפתחי הגוף צריך אבקת חלבון כדי להגביר את בריאותם. זה יכול להיות נצרך על ידי אחד וכל אבל במתינות. ישנן דרכים מרגשות רבות לשלב אבקת חלבון לתוך הדיאטה שלך וליצור מתכונים טעימים. בחרו בעצמכם את אבקת החלבון הטובה ביותר וקשו את עצמכם לעולם מלא באפשרויות בריאות!